Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Inspirációk



Cideres Csontos karaj, babos paradicsom

Vajon a sertés szereti a cidert? Szereti bizony! A könnyed nyárestéken pedig te is imádni fogod ezt a párosítást!

1. lépés

A húsokat átforgatjuk az olívaolajban, rászórjuk a friss kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk és hozzáöntjük a cidert. Legalább egy órát pihentetjük, így a megfelelő hőmérsékletre melegszik sütés előtt.

2. lépés

Felforrósítjuk a serpenyőt, és a karaj egyik oldalát 4 percig, majd fordítás után ismét 4 percig sütjük, végül egy tálon letakarva pihentetjük 8 percig.

3. lépés

Alaposan lecsöpögtetjük a konzervbabot, a lilahagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. A paradicsomot negyedeljük.

4. lépés

A hozzávalókat összekeverjük, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, ízesítjük római köménnyel, sóval és alaposan megszórjuk az aprított korianderrel.
Rákóczi Feri
műsorvezető, étterem tulajdonos
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 60 perc
Elkészítési idő: 25 perc

hozzávalók

Csontos sertéskaraj 4 szelet
kakukkfű egy kevés
Só és őrölt bors egy kevés
alma cider 1 üveg
konzerv bab 1 doboz
lilahagyma 2 fej
koktélparadicsom 15 szem
koriander 1 csokor
római kömény egy kevés
olívaolaj 1 dl

A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!