Ha csak egy új, nyári receptet próbáltok ki a héten, ez legyen az! A Buddha-tál egyike azon ételeknek, amik biztos, hogy nem hiányozhatnak a nyári kedvencek közül. Friss, változatos, keleties, mégis könnyed és akár az előző napi menü megmaradt alapanyagaiból is simán varázslatos ínyencség készülhet.
Nézd meg a videót, és tanuld el a grillsajtos Buddha-tál elkészítését a Lefőzlek séfjeitől!
Tálalás: 1 főre
Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 15 perc
hozzávalók a tálhoz
rizs 5 dkg
tökmag és napraforgómag 3 dkg
étolaj 1 evőkanál
sárgarépa 1 db
vaj 1 kis darabka
konzerv kukorica 2 evőkanál
füstölt paprika 1 teáskanál
friss koriander 1 kis csokor
marék vegyes salátalevél 1 marék
szál újhagyma 2 szál
chili paprika 1 db
Auchan Nívó füstölt grillsajt 1 doboz
tojás 1 db
hozzávalók az öntethez
lime frissen facsart leve 1 db
gerezd fokhagyma 1 gerezd
só fél teáskanál
extra szűz olívaolaj 5 evőkanál
hozzávalók a tálaláshoz
görög joghurt 1 pohár
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!