A bruschettát gondolom nem kell senkinek bemutatni, az olaszok egyik kedvelt étele, előétele, de fogyaszthatjuk akár vacsorára is. A hozzávalók mennyisége természetesen ízlés szerint változhat. Ami nem mindegy, hogy milyen alapokra fektetjük az ízletes paradicsomos salátánkat. Ehhez hoztam egy igazán finom, ropogós héjú, puha belezetű bagett recepetet. A bagett tésztáját ízesíthetjük marinált paradicsommal, olaj- vagy kapribogyóval is.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Elkészítési idő: 40 perc
hozzávalók a bagetthez
It’s us miklos bread mix liszt 500 g
por állagú útifűmaghéj 10 g
langyos víz 500 g
Auchan méz 1 teáskanál
friss élesztő 25 g
Auchan olívaolaj 2 evőkanál
hozzávalók a bruschettához
paradicsom 200 g
lilahagyma 1 fej
Auchan olívaolaj 5 evőkanál
fokhagyma 3 gerezd
újhagyma 2 szál
só ízlés szerint
oregánó 1 nagy csipet
balzsamecet 2 teáskanál
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!