Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Inspirációk



Borsótabulé

Borsótabulé: egészséges, pont olyan tápanyagdús, mint amennyire színes, költséghatékony és még az elkészítése is hamar megvan! 

1. lépés

A borsót megfőzzük

2. lépés

A kuszkuszt forró vízzel leöntjük, állni hagyjuk.

3. lépés

Elkeverjük a fűszerekkel, sóval, olívaolajjal.

4. lépés

Hozzáadjuk az előre megfőzött borsót, az apróra vágott paradicsomot, kígyóuborkát, hagymákat.

5. lépés

És végül a petrezselymet is.

6. lépés

Olívaolajjal, citromlével meglocsoljuk, végül összeforgatjuk.

7. lépés

Friss mentával tálaljuk.
Okos Tímea Kitti
táplálkozási és életmód tanácsadó, gasztroblogger, író, újságíró
Tudj meg többet
Tálalás: 2 főre
Előkészítési idő:
Elkészítési idő:

hozzávalók

Fagyasztott borsóg 500
kuszkusz
olívaolaj
só, bors, fűszerek
petrezselyem
paradicsom
kígyóuborka
újhagyma
citromlé
lilahagyma
Friss menta

A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!