Ezt a kekszet azért szeretem igazán, mert nem kell gyúrni, nyújtani, szaggatni. A bekevert tésztából egész egyszerűen apró gombócokat formázok és így sütöm készre. Sütés közben egy picit veszítenek a gömbölyded formájukból, kicsit terülnek, így ne fektessük őket szorosan egymás mellé. Ha esetleg mégis összetapadnak sütés közben, mire kihűlnek szépen szét tudjuk őket választani.
A kekszet fém dobozban hetekig eltarthatjuk.
Kohári Éva
gasztroblogger, Gluténmentes Íz-Lik blog tulajdonosa
Tudj meg többet
Tálalás: 4 főre
Előkészítési idő: 10 perc
Elkészítési idő: 20 perc
hozzávalók
Schär bread mix liszt 300 g
Auchan margarin 150 g
„M-es” méretű Auchan tojás 2 db
Auchan nádcukor 150 g
szódabikarbóna 1 kávéskanál
fahéj 1 kávéskanál
Auchan aprított mandula 30 g
glutén- és tejmentes csokicsepp 60 g
só 1 nagy csipet
A hozzávalók megvásárlásáért látogass el Online Áruházunkba!