Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

Gyakran Ismételt Kérdések

A parkolás ingyenes, a parkolók területén segélyszolgálatot üzemeltetünk.

Áruházainkban folyamatosan keresünk szakképzett munkatársakat, illetve gyakornoki pályázókat is. Böngésszen aktuális ajánlataink között az  karrier.auchan.hu oldalon.

Fotószolgálatunk rövid határidővel elkészíti az Ön fotóit, posztereit, fényképes ajándékait, naptárait, üdvözlőkártyáit, CEWE FOTÓKÖNYVét.

Rendelését leadhatja kényelmesen, az Auchan Fotószolgálatán keresztül. E-mailben értesítjük, ha elkészült a megrendelése és a következő vásárláskor már át is veheti bármelyik áruházban.

Árainkért látogasson az Auchan Fotószolgálatra.

Igen, legtöbb áruházunk rendelkezik szoptató / pelenkázó helyiséggel, ennek kulcsát a Vevőszolgálaton kérheti el.

A speciális, gyermekek igényei szerint kialakított bevásárló kocsik  az áruházak eladóterében állnak rendelkezésre.

Az összes Auchan áruház és parkoló akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vásárlóink számára is teljes körűen használható. A mozgássérültek számára kialakított bevásárló kocsik az áruházak eladóterében vehetők igénybe.

Igen, áruházainkban kihelyezésre került használt elem- és fénycsőgyűjtő. Visszahozhatja hozzánk az üdítős dobozokat, a pet palackokat, a nem visszaváltható üvegeket. A konténereket az üvegvisszaváltóknál találja.
A szelektív hulladékgyűjtés áruházanként eltérő lehet, kérjük a Vevőszolgálaton érdeklődjön az adott áruházban található szelektív hulladékgyűjtők elérhetőségéről.

Az Auchan áruházakban tud fizetni készpénzzel, bankkártyával, illetve számos vásárlási, illetve étkezési utalvánnyal. A fizetőeszközök pontos listáját itt tekintheti meg!

Ahogy a trolibuszok esetében, úgy minden fémből készült mozgó szerkezetben felgyűlhet az elektrosztatikus töltés. Hogy ez ne okozhasson kellemetlen érzést, fémlánccal földeltünk minden Auchan bevásárlókocsit. A fémlánc csörgése okozza a jellegzetes hanghatást.

Az elektrosztatikus jelenségről bővebb információ itt elérhető.