Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet
Kovács Róbert gazda
Jászvega Trend Kft.

„Cégünk jászfényszarui telephelyén több hektáron termesztünk. Kertészetünkben a gazdálkodás szabadföldi és fóliasátras kultúrában történik, így egész évben folyamatosan tudunk beszállítani az Auchannak. A frissességet garantálva, a megrendeléseket aznapi szedéssel és szállítással tudjuk teljesíteni.”

Villányi Gergely gazda
Egyéni vállalkozó

„A családi gazdaság keretein belül a vadtenyésztés mellett mintegy húsz hektáron termesztünk cseresznyét, meggyet, körtét, fekete szedret és piros ribizlit. Nyolc éve vagyunk az Auchan beszállító partnerei. Családommal egész évben azon fáradozunk, hogy kiváló minőségű magyar gyümölcsöt biztosítsunk a vásárlók számára.”

Vasvári Gergő gazda
Egyéni vállalkozó

„Jelenleg földiepret, málnát és szedret szállítunk be az Auchan áruházakba. Egy hektáron működő fóliás kertészetünk folyamatosan bővül, termelésünk korszerű, talaj nélküli termesztőközegben, fűtött fóliasátrakban történik.”

Márkus Zsolt gazda
Veresi Paradicsom Kft.

„Működésünket három évvel ezelőtt kezdtük meg olyan paradicsomkülönlegességek termesztésével, mint a Cukorfalat, a Veresi Csenge, a Veresi Bíborka és a Veresi Piroska. Termékeink licenccel védettek, és termesztési módjukból adódóan mosatlanul is fogyaszthatóak. Paradicsomainkat három éve szállítjuk be az Auchan áruházakba.”

Petheő Géza gazda
Petheő kertészet

„Biológiai növényvédelemmel foglalkozó őstermelő, családi gazdálkodó vagyok. Több mint harminc éves múltra visszatekintő kertészetünk GLOBAL GAAP minősítést kapott. Vegyszermentes paradicsomaink egy napon belül megtalálhatóak az áruházak polcain. Nagy légterű, korszerű fűtéssel és klímacomputerrel felszerelt fóliaházakban dolgozunk, tíz éve az Auchan beszállítójaként egész évben folyamatosan termesztünk.”

Bartucz Mihály gazda
Paradicsomtermelő vállalkozó

„Húsz éve őstermelőként foglalkozom paradicsomtermesztéssel. Jelenleg 1,6 hektáron termesztünk bogyós és fürtös paradicsomot. A teljes termőfelületen biológia növényvédelmet alkalmazunk, amely helyettesíti a rovarölő szerek használatát. Az Auchan áruház részére tíz éve szállítunk. Munkámmal a családomat látom el, és tíz alkalmazottnak biztosítok folyamatos megélhetést.”