Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Magyar baromfi

A szentesi központú Hungerit Zrt. egy több mint 20 éve működő baromfifeldolgozó, ahol folyamatosan azon dolgozunk munkatársainkkal, hogy a legjobb minőségű húsokat szállítsuk partnereinknek és a fogyasztóknak is. A magas minőség csak megfelelő technológiai háttérrel érhető el, éppen ezért korszerű feldolgozó gyártóberendezések állnak rendelkezésre üzemünkben, így garantáljuk a friss, magyar kacsahúst.

Családunk négy generációra visszanyúlva foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégebbi baromfitenyésztő dinasztiája vagyunk. Szívügyünk a szabadtartású, egészséges baromfik nevelése annak érdekében, hogy a hús finom és egészséges legyen a fogyasztók számára.

Háztáji sertéshús

Családunk gyermekkorom óta sertéstartással egészítette ki jövedelmét, ezért már kiskoromban alkalmam volt megszeretni az ezzel járó feladatokat. Családalapítás után kezdtem felújítani a régi ólakat, fokozatosan növelve az állományt. Örömmel tölt el, hogy az általunk előállított minőség megtalálta a helyét a mai piacon, és a fogyasztók felismerték a benne lévő értéket: ez az a hús, amit a falusi ember önmagának is előállít.

Nézd meg hétről hétre, mely tenyésztők szállítanak friss, háztáji sertéshúst áruházainkba.

Ismerd meg Háztáji sertéshús programunkat Rákóczi Feri vezetésével:

Magyar vitalitás:

Biológiai növényvédelemmel foglalkozó őstermelő, családi gazdálkodó vagyok. Több mint harminc éves múltra visszatekintő kertészetünk GLOBAL GAAP minősítést kapott. Vegyszermentes paradicsomaink egy napon belül megtalálhatók az áruházak polcain. Nagy légterű, korszerű fűtéssel és klímacomputerrel felszerelt fóliaházakban dolgozunk, 10 éve az Auchan beszállítójaként egész évben folyamatosan termesztünk.

Hidrokultúrás termesztést alkalmazva termelünk zöldségeket Medgyesegyházán 2 hektáros kertészetünkben klíma komputerrel vezérelt növényházakban. Biológiai növényvédelemmel óvjuk a növényeket: hasznos bogarakat alkalmazva minimálisra csökkentjük a kémiai beavatkozást. Ez kiemelt szerepet játszik nézeteinkben, törekszünk arra hogy toxikus anyagok elkerülésével környezetet kímélve termesszünk.Vállalkozásunkban helyi lakosokat foglalkoztatunk, 10-15 családnak biztosítunk megélhetést az év során. Paprikán kívül görög - és sárgadinnyét is termelünk 15 hektáron, szabadföldön. A fajták szortírozásával igyekszünk mindíg a vevők igényeihez igazodni.

120 hektáron gazdálkodunk. A kertészetben – ami 6ha növényház – a biológiai növényvédelemmel az a célunk, hogy minimalizáljuk a vegyszerterhelést az előállított termékeken. A kertészeten kívüli területeken a fő szempont a fenntartható gazdálkodás – itt olyan környezettel harmonizáló gazdálkodást folytatunk, melynek egyik fő pillére a vad és élővilág fenntartása a mezőgazdasági művelés mellett is.

Ahogy a nevünkből is látszik, elsősorban a paprikafélék termesztésében érdekelt szövetkezetünk, de az évek során több termelőtársunk kívánt társulni közösségünkhöz, akik főként csonthéjas gyümölcsök termelésére szakosodtak. Kecskemét és környéke méltán híres a barackról és a szilváról, amit az Auchan vásárlói is szeretnek.

A veresi paradicsomok a kitűnő íz mellett A- és C-vitamint és számos más értékes növényi anyagot tartalmaznak. A karotin félék, főként a béta-karotin semlegesítik a szervezetben lévő veszélyes szabadgyököket. Mai életmódunk negatív hatásának leküzdéséhez nélkülözhetetlen, hogy elegendő növényi rostot fogyasszunk. Nos, ez is ott rejtőzik a zöldségként fogyasztott gyümölcsben a paradicsomban. A rostok szabályozzák a vér koleszterin- és cukorszintjét, fontosak a vastagbélrák megelőzésében. A króm is segíti a vér megfelelő cukorszintjét fenntartani. Ebben a szép piros, leveses táplálékban még K-vitamin is bőségesen rendelkezésünkre áll, hogy a csontok egészségét megőrizhessük. A veresi paradicsomok termesztése üvegházas védett térben történik, ami azt jelenti, hogy a növények az ingadozó időjárási körülményeknek alig vannak kitéve. Emellett a biológiai növényvédelmet használunk, így mellőzni lehet a növényvédő vegyszerek használatát.

A Szatmári Ízek Kft. 2005-ben alakult a térség gyümölcstermelő gazdálkodóinak bevonásával, elsősorban szatmári alma termesztésére. Évente 10000 tonna almát termesztünk, a legszebbeket friss piacra értékesítjük, a többiből szárított alma karikákat, almakockát gyártunk, amit a Nyugat-európai piac vásárol meg évi 300 tonna mennyiségben. Az almából frissen préselt almalevet is készítünk, valamint hagyományőrző lekvárok is készülnek üzemünkben. Az iskola-gyümölcs program keretében 32000 gyermek friss zöldség és gyümölcs ellátását biztosítjuk. Termékeink jelentős része BIO minősítéssel rendelkezik. Tagjaink a legmodernebb minőségbiztosítási rendszerben dolgoznak, rendelkeznek Global Gap minősítéssel. Kizárólag gyümölcsöt használunk minden termékünkben, semmilyen adalék, cukor, allergén anyag nincsen jelen. Jelmondatunk: Ez csak természetes!

Friss pékáruk

Még tanulóként kezdtem az Auchanban, de annyira megtetszett a szakma és az itteni közeg, hogy már 4 éve itt dolgozom, mint pékmester. A pékségben azok közül, amiket itt helyben készítünk, legjobban a kalácsokat szeretem sütni és fonni.

Édes csemegék:

Minden nap frissen készítjük a cukrásztermékeket. A legfőbb bizonyíték termékeink minőségére, ha a vásárló visszatér hozzánk, megdicséri a tortánkat, és újra ugyanazt az ízt keresi. Ilyenkor mindig jó érzéssel teszem le a kötényt a nap végén.

Halak, halkészítmények

Már 23 éve dolgozom az Auchanban, mint hentes. A halpultban pár éve kezdtem dolgozni, és nagyon szeretem. Fontosnak tartom, hogy a pultom mindig szép tiszta legyen, és hogy a halat megfelelően prezentáljuk a vásárlók számára, ezért erre minden műszak elején külön figyelmet fordítok.

Hagyományos ízek:

Egy jó bolt védjegye egy igazi csemegepult, ahol minden a Vásárlóról és a Termékről szól. Minden terméket frissen szeletelünk, abból és olyan mennyiségben, ahogy a Vásárlóim kérik. Büszke vagyok rá, hogy csemegepultomon több mint 200 féle termékből választhat a Vásárló és amit nem ismer bátran meg is kóstolhatja... Ez a kereskedelem...