Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

A programról

Szeretne egészségesebben élni? Minden vágya, hogy fitten vágjon bele a hétköznapokba?
Ha az elhatározás megvan, már csak egy kis bíztatásra van szüksége, amit az Auchan Az élet kék programjától meg is kap! Gondosan válogatott termékekkel, tippekkel, tanácsokkal és receptekkel várjuk az egészség jegyében.

Ismerje meg termékeinket!

Az egészséges élet alapja a kiegyensúlyozott táplálkozás. Munkatársaink szakértőkkel együttműködve állították össze azt a termékpalettát, amiben megtalálhatóak a legfontosabb tápanyagok és mentesek a kétes eredetű összetevőktől.

Csirkebirjáni

Erre a hétvégére egy szokatlan recept jut: a birjáni egy hagyományos indiai rizsalapú étel, melyet fűszerekkel, csirkével és zöldségekkel készítenek. ...

Csicsókakrémleves

A csicsóka gazdagon tartalmaz egy vízben nem oldódó rostot, az inulint. A magas rosttartalmának köszönhetően könnyíti az emésztésünket.

Zöldborsó leves

A zöldborsó a zöld hüvelyesek családjába tartozik, és mint ilyen több vizet, karotint és C-vitamint tartalmaz, mint száraz hüvelyes taársai.

EGZOTIKUS GYÜMÖLCSSALÁTA

Praktikus és könnyű recept olyan hozzávalókból, amelyek mindig vannak otthon. Válasszon teljes kiőrlésű búzából készült spagettitésztát, melynek magasabb a rosttartalma.

EGZOTIKUS GYÜMÖLCSSALÁTA

A megszokott gyümölcssaláta egzotikus változata – vitamindús desszert.

További receptjeink