Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Tankoljon nálunk

95392 Ft
98417 Ft
SMART B411 Ft
D397 Ft
SMART D422 Ft
PB
11.5kg
4840 Ft
PB
23.5kg
9640 Ft

Szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű üzemanyagok

Auchan Budaörs

2040 Budaörs Sport u. 2 - 4. Központi szám: 06-80-10-90-10

Az áruház nyitva tartása:

Hétfőtől- szombatig: 06.00-22.00

Vasárnap: 7.00-21.00

Hírek

Próbáld ki új szolgáltatásunkat a Gazdivárót!

Budakalászi áruházunknál megnyitott a Gazdiváró, ahol kényelmes és zárt boxokban, biztonságban várhatja meg a kutyus amíg a gazdi elvégzi a bevásárlást.  A Gazdivárót bárki igénybe veheti nyitva tartási időben. Használata ingyenes. Működési elve hasonló egy csomagmegőrzőhöz.  Próbáljátok ki Ti is!...

Tovább olvasom
Rajzverseny - A kedvencem és én!

Szereted a kutyákat? Neked is van? Szeretsz játszani vele? Akkor örökítsd meg a legemlékezetesebb pillanatot vele és vegyél részt rajzpályázatunkon melyet "Kedvencem és én" jeligével hirdetünk.

Tovább olvasom
Az Év Boltja díjat nyert az Auchan

Hipermarket kategóriában az Auchan budaörsi áruháza nyerte Az Év Boltja elismerést a Store Insider és a Tobacco Magazin által meghirdetett versenyen. A nyertesről a szakmai zsűri és a vásárlók együttesen döntöttek.

Tovább olvasom
Tájékoztató termék visszahívásról - AUCHAN ST. MARCELIN sajt...

Tisztelt Vásárlóink, „AUCHAN ST. MARCELIN sajt 160 grammos termék minősége nem megfelelő, ezért vállalatunk biztonsági okokból visszahívja a terméket.

Tovább olvasom
Parasportoló fiataloknak szerveztek országos bajnokságot az ...

Április 13-14-én országos boccia bajnokságot szervezett a Pető Sport Egyesület mozgássérült fiatal parasportolók számára Budapesten. A projekt létrejöttét tavaly ősszel az Auchan az Ifjúságért Alapítvány 3 millió 235 ezer forinttal támogatta. A pénzbeli juttatás mellett az áruhá...

Tovább olvasom
Kalandra fel! Játssz velünk és nyerj biciklit!

Játssz velünk 2019. március 21. és december 31. között! Vásárolj egy alkalommal legalább 4 db nyári vagy téli gumiabroncsot hipermarket áruházainkban vagy az Auchan online áruházban, és nyerj értékes ajándékot!

Tovább olvasom