Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

JÁTÉK ÁRGARANCIA FELTÉTELEI

Érvényes: 2022.12.01-12.31.

Amennyiben a vásárló, az Auchan áruházban történt vásárlást követően ugyan azon napon, a megvásárolt termékkel megegyező terméket alacsonyabb áron megvásárolja vagy megtalálja konkurenseink reklámújságában, szórólapjában és azt hitelt érdemlően bizonyítja, úgy az Auchan áruház vállalja, hogy készpénzben megfizeti a két termék ár különbözetét.Az árgarancia visszatérítésének maximális értéke 10 000 Ft.

Milyen egy megegyező termék?

Egyező termék esetén a vonalkódnak is egyeznie kell, vagyis vonalkóddal el nem látott termékekre a jelen feltételek nem terjednek ki.

Az egyező terméknek a vonalkódon felül még színében, állagában, méretében és gyártójában is egyezőnek kell lennie.

Az egyezőség elbírálását elsődlegesen az Auchan áruházak Vevőszolgálata végzi. 1.000 Ft feletti kifizetés esetében, vagy a termék azonosságának kételye esetén a játékosztály vezetője, távolléte esetén az áruház ügyeletes vezetője végzi.

 Mely áruházakban kapható termékekre terjed ki az árgarancia?

Az árgarancia a következő áruházláncokra vonatkozik: Tesco, Interspar, Metro, Müller és Régió áruházaiban

 Az árgarancia megtérítésével kapcsolatos eljárás szabályai:

A vásárló az Auchan áruházban történő vásárlást követő 7 napon belül felkeresi az Auchan áruház vevőszolgálatát, ahol a vásárlás történt.

A vásárlónak magával kell hoznia :

  • az Auchan áruháznál történt vásárlást igazoló pénztárbizonylatot, nyugtát (áfás számla nem elfogadható, mert csak fogyasztóknak adunk ilyen jellegű kedvezményt), mely nem lehet 7 napnál régebbi dátumú, valamint
  • a felsorolt áruházak között szereplő áruház reklámújságját, - szórólapját, amely tartalmazza az árgarancia érvényesítésének alapjául szolgáló termék megnevezését és árát, vagy a másik áruházban történt vásárlását igazoló pénztárbizonylatot. A konkurencia blokkja nem lehet korábbi, az Auchan áruházban vásárolt játék nyugtáján szereplő dátumnál.
  • Amennyiben a megvásárolt játék nem szerepel a konkurens katalógusában, szórólapján, abban az esetben a nyugta mellé még a megvásárolt játékot is kérjük bemutatni.

Az Auchan áruház által visszatérítendő összeg legfeljebb 10.000 Ft termékenként.

Az Auchan áruház vevőszolgálata az árgarancia kifizetéséről bizonylatot állít ki, egyúttal a vásárló által bemutatott bizonylat eredeti példányán aláhúzza az adott terméket és rávezeti az árgarancia kifizetéséről szóló tájékoztatást. A jelen feltételekben szereplő áruház reklámújságjáról, szórólapjáról, illetve pénztárbizonylatáról fénymásolatot készít, majd a bizonylatok eredeti példányát visszaadja a vásárlónak.

Amennyiben a termék egyezősége nem bizonyítható teljes körűen (pl. a reklámújságban szereplő termék nem egyértelműen azonosítható, nem egyértelmű az árképzés, stb.), úgy az Auchan áruház fenntartja magának a jogot arra, hogy kivizsgálja az adatok megfelelőségét. 

A vizsgálat eredményéről az áruház 5 munkanapon belül köteles a vásárlót tájékoztatni.

Példa az árgaranciára: 

ha a termék 2990 Ft-ba kerül az Auchan áruháznál és az egyező termék 2890 Ft-ba kerül a konkurens áruháznál, úgy az Auchan áruház megfizeti a vásárlónak a különbözetet , de maximum 10.000 Ft-ot termékenként: 2 990 – 2 890  = 100 Ft

ha a termék 49.990 Ft-ba kerül az Auchan áruháznál és az azonos termék 34.990 Ft-ba kerül a konkurens áruháznál,

 a különbözet kiszámítása: 49.990 Ft – 34.990 Ft = 15.000 Ft = 10.000 Ft

ebben az esetben a vásárlónak az Auchan áruház a maximálisan kifizethető összeget, azaz 10.000 Ft-ot fizet meg.  

Egyéb rendelkezések:

Egy termék árgaranciája alátámasztássalegyszer érvényesíthető. Egy vásárló azonos vonalkódú termékre csak egy alkalommal és csak egy áruházban és csak egy pénztárbizonylattal érvényesíthet árgaranciát és csak egy darab termékre.

Az árgarancia érvényesítését követőn az Auchan áruház nem köteles a terméket téves vásárlás jogcímén visszavenni.

Budaörs, 2022. november 23.

Auchan Magyarország Kft.