AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Szeged

 

Aktuális hírek, események

Borkiválóságok az Auchanban

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg az Auchan áruházlánc borvásárát, melynek keretében a Földművelésügyi Minisztérium által készített Borkiválóságok Könyve c. kiadványban elismert, kiváló hazai borokkal is találkozhatnak a vásárlók, akciós áron. A borvásár két héten át tart mind a 19 hazai Auchan áruházban.

tovább

Több mint 14 ezer perc tekerésért 3 millió forinttal támogatta az Auchan a kecskeméti SOS gyermekfalu lakóit!

A kecskeméti SOS gyermekfaluért, jótékonysági nagykövetei – Barabás Évi televíziós újságíró és Vajda Attila a pekingi olimpia aranyérmes kenusa – indították el a „Tekerj Értünk!” címmel meghirdetett jótékonysági pedálozást.

tovább

Töltőállomásokkal és Bizalomkártyával erősít az Auchan

A lakossági igényekre reagálva egymás után nyitja a benzinkutakat az áruházlánc és vásárlói hűségprogramot is indít!

tovább

Bizalomkártya programunk megújul!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az Auchan Pontgyűjtő Programja 2014. október 03. napjával megújul, amellyel egyidejűleg a program általános feltételei, illetve részvételi és működési szabályai is megváltoznak.

tovább

Időutazás az Auchan matricagyűjtő albumával

Időutazás az Auchan matricagyűjtő albumával – Az áruházlánc első matricagyűjtő kampánya a családokat célozza meg az iskolakezdési szezonban

tovább

Iskolakezdés az Auchannal!

Az árak nem emelkedtek tavalyhoz képest, de az iskolakezdési választék még tovább bővült az Auchan áruházakban. A 2400-féle termék között az eligazodást pedagógusok segítik, újdonság a használt iskolatáska-visszavásárlási akció.

tovább

PárAuchan szép az élete elnevezésű játékunk nyertesei

2014. június 20. – július 3. között meghirdetésre került Párauchan szép az élet elnevezésű nyereményjátékunk nyertesei kisorsolásra kerültek.

tovább