AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Savoya Park

 

Aktuális hírek, események

Igényeljen Bizalomkártyát és nyerjen!

Igényeljen ingyen Auchan Bizalomkártyát ONLINE és nyerje meg fődíjunkat a SAMSUNG Smart TV-t, vagy a 10x10 000 Bizalompontot!

tovább

Megváltozik Bizalomkártya programunk!

Hozza magával minden vásárláskor Bizalomkártyáját, hisz minden áruházainkban elköltött 1000 Ft után 10 pontot adunk Önnek! Egy nap maximum 500 pontot gyűjthet össze a vásárlási érték alapján.

tovább

Életmentő áruházi dolgozókat részesít elismerésben az Országos Mentőszolgálat

Így szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik laikusként a szakszerű segélyhívás vagy az elsősegélynyújtás révén segítették a mentők munkáját. Közülük három főt, az Auchan áruház munkatársait, a mentők most elismerésben is részesítenek, példamutató helytállásukért.” – köszönte meg Dr. Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az áruház munkatársainak segítségét.

tovább

Ajándékozzon élményt!

Vásároljon Sziget, Volt vagy Balaton Sound jegyeket az Auchan áruházaiban! Auchan Bevásárlókártyával ráadásul számos fizetési mód közül választhat!

tovább

A gazdától az asztalig nyomon követve, kiváló minőségű, háztáji sertéshússal várja vásárlóit az Auchan

Mától újdonságként háztáji sertéshúst kínál mind a 19 hazai áruházában az Auchan. A több mint 40 gazdával létrejött program célja, hogy a hazai hagyományos sertéstartási tapasztalatot ötvözve a mai élelmiszerbiztonsági előírásokkal, kiváló minőségű háztáji sertést neveljenek.

tovább

Az országban egyedülálló, speciális bevásárlókocsit vezet be minden áruházában az Auchan

A speciális bevásárlókocsival a fogyatékkal élők családtagjaikkal együtt, olyan kényelmesen vásárolhatnak mostantól, mint bárki más

tovább

Karácsonyi édesség körkép

A tavalyinál is több, mintegy 800 tonna szaloncukor és egymillió Mikulás figura talál gazdára az Auchanban. Az ország egyik legszélesebb édesség választékában megtalálható a pattogós cukros Mikulás figura és a citromos-bazsalikomos szaloncukor is

tovább