AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Pilis Solymár

 

Aktuális hírek, események

Mondja el véleményét és nyerjen!

Áruházainkban 2015. február 2-8. között elégedettségi felmérést végzünk. A kérdőívet a helyszínen kitöltő vásárlók között áruházanként kisorsolunk egy 5 000 Ft értékű Auchan márkás nyereménycsomagot!

tovább

Januárban minden hétfőn nyugdíjas nap Solymáron!

Januárban minden hétfőn 5% kedvezményt adunk nyugdíjas vásárlóinknak!

tovább

Megváltozik Bizalomkártya programunk!

Hozza magával minden vásárláskor Bizalomkártyáját, hisz minden áruházainkban elköltött 1000 Ft után 10 pontot adunk Önnek! Egy nap maximum 500 pontot gyűjthet össze a vásárlási érték alapján.

tovább

Életmentő áruházi dolgozókat részesít elismerésben az Országos Mentőszolgálat

Így szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik laikusként a szakszerű segélyhívás vagy az elsősegélynyújtás révén segítették a mentők munkáját. Közülük három főt, az Auchan áruház munkatársait, a mentők most elismerésben is részesítenek, példamutató helytállásukért.” – köszönte meg Dr. Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az áruház munkatársainak segítségét.

tovább

Ajándékozzon élményt!

Vásároljon Sziget, Volt vagy Balaton Sound jegyeket az Auchan áruházaiban! Auchan Bevásárlókártyával ráadásul számos fizetési mód közül választhat!

tovább

Nálunk a 9 is páros solymári születésnapi nyereményjátékunk nyertesei

Solymári áruházunkba kisorsoltuk 2014.12.05 16:00 órakor a „Nálunk a 9 is páros” születésnapi nyereményjátékunk nyerteseit.

tovább

A gazdától az asztalig nyomon követve, kiváló minőségű, háztáji sertéshússal várja vásárlóit az Auchan

Mától újdonságként háztáji sertéshúst kínál mind a 19 hazai áruházában az Auchan. A több mint 40 gazdával létrejött program célja, hogy a hazai hagyományos sertéstartási tapasztalatot ötvözve a mai élelmiszerbiztonsági előírásokkal, kiváló minőségű háztáji sertést neveljenek.

tovább