AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Miskolc

 

Aktuális hírek, események

Tankoljon a kedvezményért júliusban is az Auchan Borsodban!

Tankoljon 2015. július 7 - július 28. között minden kedden áruházunk üzemanyag-töltőállomásánál legalább 5.000 Ft értékben és 500 Ft értékű kupont adunk Önnek.

tovább

Ugrásszerűen növekszik a klímaberendezések és ventilátorok iránti kereslet

Elérkezett a nyári kánikula, ilyenkor ugrásszerűen megnő a kereslet a légkondicionáló termékek iránt. A vásárlók a szezon kezdetekor leginkább az energiatakarékos klímaberendezéseket kere-sik, a hőhullám alatt pedig a ventilátorok eladása ugrik a többszörösére. A hőségre való tekintettel az Auchan Magyarország Kft. széles körben kínál klímaberendezéseket és ventilátorokat, akciók-kal is várja a kánikula átvészelésére készülő vásárlókat.

tovább

Nyerjen páros mozijegyet!

Ajánlja a Bizalomkártyát barátainak, ismerőseinek és nyerje meg a 150 db páros mozijegy egyikét!

tovább

Itt a mosógét csereprogram, most akár 45 000 Ft támogatással.

Csökkentse költségeit és fogyasztását új, energia hatékony mosógéppel! Itt a mosógét csereprogram, most akár 45 000 Ft támogatással. Az Auchan áruházakban több, mint 400 féle mosógép közül választhat!

tovább

Nyaralás autóval! A család felkészült – és az autó?

Ha autóval vág neki a nyaralásnak, fontos, hogy ne csak a pihenéssel töltött idő kényelméről gondoskodjon, hanem a jármű biztonságos működéséről is. A kellemes autóút három összetevője a jármű megfelelő műszaki állapota, az autóút szervezettsége és az utasok kényelme. Akkor lesz élmény a kirándulás, ha az indulás időpontjára mindháromról gondoskodunk. Legjobb, ha már több héttel az utazást megelőzően listát készítünk a teendőkről.

tovább

Nyugdíjas nap

Egész nyáron minden hétfőn nyugdíjas vásárlói napok az Auchanban. Vásároljon nálunk hétfőnként és mi 5%-ot adunk vissza a vásárlás végösszegéből bizalompont formájában. A kedvezményre azon vásárlóink jogosultak, akik vásárlás során használják Bizalomkártyájukat és bemutatják nyugdíjas igazolványukat.

tovább

Családos nap

Egész nyáron minden pénteken családi vásárlói napok az Auchanban. Már egy gyermek után is! Vásároljon nálunk péntekenként és mi 5%-ot adunk vissza a vásárlás végösszegéből bizalompont formájában. A kedvezményre azon vásárlóink jogosultak, akikkel egy háztartásban legalább egy 14 év alatti gyermek él és vásárláskor használják Bizalomkártyájukat.

tovább