AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Miskolc

 

Aktuális hírek, események

Véradó nap

2014. december 22-én és 2014. december 23-án 14.00 – 17.00 óra között, a Magyar Vöröskereszt a Miskolci Területi Vérellátó közreműködésével, véradó napot tart a miskolci Auchan Borsod áruházban.

tovább

Hétvégi játékvásár!

Óriási játékvásár az Auchanban! Több mint 200 játék árát tovább csökkentettük!

tovább

Megváltozik Bizalomkártya programunk!

Hozza magával minden vásárláskor Bizalomkártyáját, hisz minden áruházainkban elköltött 1000 Ft után 10 pontot adunk Önnek! Egy nap maximum 500 pontot gyűjthet össze a vásárlási érték alapján.

tovább

Könyvet karácsonyra 50% kedvezménnyel!

Vásároljon a felsorol könyvek közül és így egy szabadon választott könyvet 50% kedvezménnyel vehet meg!

tovább

Életmentő áruházi dolgozókat részesít elismerésben az Országos Mentőszolgálat

Így szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik laikusként a szakszerű segélyhívás vagy az elsősegélynyújtás révén segítették a mentők munkáját. Közülük három főt, az Auchan áruház munkatársait, a mentők most elismerésben is részesítenek, példamutató helytállásukért.” – köszönte meg Dr. Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az áruház munkatársainak segítségét.

tovább

Ajándékozzon élményt!

Vásároljon Sziget, Volt vagy Balaton Sound jegyeket az Auchan áruházaiban! Auchan Bevásárlókártyával ráadásul számos fizetési mód közül választhat!

tovább

A gazdától az asztalig nyomon követve, kiváló minőségű, háztáji sertéshússal várja vásárlóit az Auchan

Mától újdonságként háztáji sertéshúst kínál mind a 19 hazai áruházában az Auchan. A több mint 40 gazdával létrejött program célja, hogy a hazai hagyományos sertéstartási tapasztalatot ötvözve a mai élelmiszerbiztonsági előírásokkal, kiváló minőségű háztáji sertést neveljenek.

tovább