AUCHAN hipermarket Akciók
Fogyatékosság-barát Munkahely

Auchan Kecskemét

 

Aktuális hírek, események

10% kedvezmény nőnap alkalmából az In Extenso termékekre!

NŐNAP ALKALMÁBÓL március 8-án vasárnap, áruházainkban MINDEN IN EXTENSO MÁRKÁJÚ NŐI RUHÁZATRA 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK!

tovább

Megyei autópálya matrica? Nálunk visszakaphatja az árát!

Vásároljon bármelyik magyarországi Auchan áruházban március 5. és május 31. között legalább 10.000 Ft értékben, mutassa be megyei autópálya matricáját és mi 1000 pontot írunk jóvá Önnek Bizalomkártyáján!

tovább

Igényeljen Bizalomkártyát és nyerjen!

Igényeljen ingyen Auchan Bizalomkártyát ONLINE és nyerje meg fődíjunkat a SAMSUNG Smart TV-t, vagy a 10x10 000 Bizalompontot!

tovább

Életmentő áruházi dolgozókat részesít elismerésben az Országos Mentőszolgálat

Így szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik laikusként a szakszerű segélyhívás vagy az elsősegélynyújtás révén segítették a mentők munkáját. Közülük három főt, az Auchan áruház munkatársait, a mentők most elismerésben is részesítenek, példamutató helytállásukért.” – köszönte meg Dr. Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az áruház munkatársainak segítségét.

tovább

Ajándékozzon élményt!

Vásároljon Sziget, Volt vagy Balaton Sound jegyeket az Auchan áruházaiban! Auchan Bevásárlókártyával ráadásul számos fizetési mód közül választhat!

tovább

A gazdától az asztalig nyomon követve, kiváló minőségű, háztáji sertéshússal várja vásárlóit az Auchan

Mától újdonságként háztáji sertéshúst kínál mind a 19 hazai áruházában az Auchan. A több mint 40 gazdával létrejött program célja, hogy a hazai hagyományos sertéstartási tapasztalatot ötvözve a mai élelmiszerbiztonsági előírásokkal, kiváló minőségű háztáji sertést neveljenek.

tovább

Az országban egyedülálló, speciális bevásárlókocsit vezet be minden áruházában az Auchan

A speciális bevásárlókocsival a fogyatékkal élők családtagjaikkal együtt, olyan kényelmesen vásárolhatnak mostantól, mint bárki más

tovább